MedSpa

Opći uvjeti poslovanja

KARTIČNO PLAĆANJE
Poliklinika Life Med d.o.o., Ivana Pavla II 11, 21210 Solin, OIB: 55806442161, koristi WSPay za online plaćanja. 
WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.


PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA
Poliklinika Life Med d.o.o. prihvaća sljedeće kreditne kartice uz mogućnost jednokratnog i obročnog plaćanja, bez naknade i kamata: 

    
   

Obročno plaćanje:
- Visa Premium do 6 rata beskamatno
- Visa Privredne banke do 6 rata, Visa Premium Privredne banke do 6 rata
*Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Poliklinika Life Med d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Poliklinike Life Med d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com