Spa rituali & masaže

Za potpuni užitak i oslobađanje od nakupljenog stresa, masaža je uvijek bila prvi izbor. U našem centru možete birati od nježnih pokreta opuštajuće, dubokih pritisaka deep tissue masaže pa sve do nezaboravnih ritualnih tehnika. 


MASAŽE

Masaža stopala
Posebno osmišljena za umorna i teška stopala. Terapeut čvrstim pokretima stimulira refleksne zone stopala i nježnim glađenjem opušta napete mišiće.

Masaža lica
Masažom lica se uklanja krutost i napetost, potiče regeneracija kože lica, pospješuje cirkulacija i poboljšava tonus lica.

Deep tissue
Ova masaža utječe na opuštanje dubokih tkiva i slojeva mišića. Rješenje je za kroničnu napetost tijela za sve one koji vole snažniji pritisak i za oporavak od sportskih aktivnosti.

Relax masaža
Ujednačeni, dugi pokreti ove masažne tehnike služe potpunom opuštanju tijela i uma. Blagi dodir terapeuta i posebna posvećenost relaksaciji mišića prigodni su čak i za djecu.

Masaža sa svijećama
Opuštajuća masaža u intimnom ambijentu osvjetljenom plamenom svijeće umirit će vaš um i nahraniti vaše tijelo. Obogaćene esencijalnim uljima i shea maslacem, tople svijeće posebno dizajnirane za masažu u kombinaciji sa vještim rukama naših terapeuta otkrit će vam sasvim novo iskustvo užitka.

Masaža toplim maslinovim uljem
Maslina, simbol Mediterana, poznata je po svojim ljekovitim svojstvima. Ulje masline korišteno u ovoj masaži obiluje antioksidansima, jača imunosni sustav i obnavlja kožu. Legenda kaže da je ovaj tretman nekada bio rezerviran samo za kraljeve a sada u njemu možete uživati i vi.

Masaža toplom čokoladom
Luksuzna masaža za sve one koji žele priuštiti sebi dobro zaslužen odmor. Miris čokolade potiče oslobađanje hormona sreće, toplina ugodu i opuštanje, a pokreti ruku terapeuta nezaboravno iskustvo masaže. Svilenkasto meka koža koja ostaje iza, samo je dodatni touch ovom užitku za sva osjetila.

President royal masaža
Kraljevski tretman u kojem ćete uživati u harmoničnim pokretima dvaju terapeuta za najbrži učinak potpune relaksacije. Hranjivo toplo ulje i ritmična masaža učinit će sve kako bi se vaše tijelo, glava i lice odmorilo od užurbane svakodnevice.

Medicinska masaža
Medicinska masaža je vrsta fizikalne terapeutske tehnike koja se izvodi u borbi protiv bolesti ili poremećaja lokomotornog sustava i poboljšanja zdravlja i dobrobiti klijenta. Pomaže u dopuni cjelokupnog plana liječenja, olakšava zacjeljivanje, poboljšava fleksibilnost i povećava opseg pokreta.


RITUALI

Mer des Indes
Ovaj harmonizirajući ritual inspiriran Ayurvedom koristi Marma znanost za vraćanje harmonije uma i tijela. Povedite svoja osjetila na putovanje u čarobnu Indiju opuštajućom kupkom s mlijekom, pilingom od đumbira i Mer des Indes masažom koja spaja znanost Marme i jogu.

Prodige des Océans face & body
Ovaj izuzetni ritual pruža ultimativnu revitalizaciju za mladenački izgled i istinsko opuštanje. Masaža lica inspirirana drevnim japanskim manualnim tehnikama faceliftinga vidno zaglađuje bore i vraća koži čvrstoću i elastičnost. Masaža tijela kombinira pokrete koji oslobađaju napetost za potpuno opuštanje.

Mereville Arctique
Veličanstveno iskustvo koje spaja toplinu i hladnoću, za duboku relaksaciju. Uputite se na otkrivanje čuda Arktika: pejzaže bijelog leda, toplih izvora i nevjerojatne morske flore i faune za nevjerojatno Spa iskustvo. Uživajte u dobrobitima drevnih nordijskih rituala gdje se izmjenjuju opuštajuća toplina i razbuđujuća hladnoća te vam pružaju umirenje tijela i otpuštanje napetosti.

Dermatološki ispitana kozmetika

Bogati izbor tretmana

Stručno osoblje

Luksuzne tretmantske sobe

Prirodni materijali

Prostor za opuštanje

Individualan pristup

Popis masaža i rituala

MASAŽE
Masaža stopala
Masaža lica
Deep tissue
Relax masaža
Masaža sa svijećama
Masaža toplim maslinovim uljem
Masaža toplom čokoladom
President royal masaža
Medicinska masaža
 <

Obrazac za upit

Radno vrijeme : Svaki dan 09.00-21.00
Kontaktirajte nas: Svaki dan 09.00-21.00

Kontakt forma za rezervacije


CAPTCHA code

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com