MedSpa & Wellness Centar Life

Promičemo poticanje obnove, vitalnosti i ljepote življenja kroz personalizirani pristup potrebama pojedinca

MedSpa & Wellness centar Life promiče poticanje obnove, vitalnosti i ljepote življenja. 

Smješteni u samom srcu grada Solina, u zelenoj oazi luksuznog hotela President ***** svojim korisnicima nudimo holistički i preventivni pristup u postizanju ukupnog tjelesnog i duhovog zadovoljstva. Koristeći najsuvremeniji pristup wellnes & spa tretmanima, fitnessu & rekreaciji, nutricionizmu, estetici i dermatologiji te medicinskim uslugama možete u opuštajućem okruženju naučiti i izgraditi nove životne navike s ciljem poboljšanja zdravlja i postizanja unutrašnjeg zadovoljstva. 

Dugogodišnjom tradicijom u turizmu i medicinskom wellnesu, uvidjeli smo važnost i potrebu za proširenjem medicinskih usluga koje se izvode u opuštajućem ambijentu za vrijeme godišnjeg odmora. Multidisciplinaran timski pristup dijagnostici i liječenju pruža Vam mogućnost da na jednom mjestu riješite veliki broj zdravstvenih i estetskih tegoba te da se  novim životnim zanosom vratite svakodnevnim obvezama. Naš medicinski tim specijalista će vas voditi ovisno o Vašem zdravstvenom stanju prema poboljšanju zdravlja i vitalnosti, integrirajući najučinkovitije iz prirode i medicine, s naglaskom na preventivnoj medicinu i revitalizaciji.

Naša filozofija promovira fuziju inovativne i regenerativne medicine, prirodne terapije, balansirane mediteranske prehrane i detoksikacije tijela, usvajanje novih znanja i životnih navika s ciljem postizanja potpune relaksacije i revitalizacije tijela i duha.
 

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com