Med Contour Multipower

Med Contour Multipower uređaj je nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože i pomlađivanje lica. 

Med Contour Multipower zvijezda je neinvazivnog tretiranja lica i tijela u svrhu uklanjanja lokaliziranih masnih naslaga i celulita, smanjenje obujma tijela, zatezanja i pomlađivanje kože i limfne drenaže. 

Multipower platforma sadrži 4 aplikatora:
- Body Shape - za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita 
- Body Shape and Tight - za zatezanje i učvršćivanje kože 
- Draining - za limfnu drenažu 
- Face Lifting - za zatezanje i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea

Za koja stanja kože koristimo Med Contour Multipower?
- Lokalizirane masne naslage 
- Celulit
- Umorna koža i gubitak tonusa kože
- Gubitak čvrstoće i elastičnosti kože
- Fine linije i bore
- Obješena i opuštena koža tijela

Bol:

bezbolno

Anestetik:

nije potreban

Vrijeme tretmana:

30-50 min

Oporavak:

nema

Rizici:

kratkotrajno crvenilo lica, osjećaj topline

Rezultati:

individualno

Najčešća pitanja

Kako se izvodi tretman Med Contour Multipower?

Tretman se sastoji od tri faze:
- stimulacije limfnog sustava
- tretmana ultrazvukom i radiofrekvencijom
- limfne drenaže tretiranog područja

Med Contour Multipower tretman započinjemo korištenjem sonde za poticanje aktivnosti limfnog sustava i otvaranje limfnih čvorova. Druga faza se nastavlja aplikacijom Body Shape sonde za uklanjanje masnih naslaga i redukciju celulita ili Body shape & tight sonde za zatezanje i učvrščivanje kože tijela. U završnoj fazi Draining sondom potičemo limfni sustav u eliminaciji nakupljenih masti i toksina tretiranog područja. 

Kako djeluje tretman Med Contour Multipower?

Kontrolirana energija ultrazvuka ciljano prodire u potkožno masno tkivo i izaziva razbijanje membrana masnih stanica uz oslobađanje njihova sadržaja kao i fibrozirajućih vezivnih vlakana koji se nalaze u podlozi nastanka celulita. 
Sinergija djelovanja ultrazvuka s radiofrekvencijom termalnom energijom potiče stimulaciju i reorganizaciju kolagenih vlakana što se očituje zatezanjem, učvršćivanjem i poboljšanjem teksture kože.
Prirodnim procesima organizam eliminira višak masnih kiselina i triglicerida iz tijela, a završna faza tretmana sondom za limfnu drenažu također olakšava proces eliminacije oslobođenih masti, pospješuje cirkulaciju i eliminaciju viška tekućine posebno kod edematoznog celulita.

Je li tretman bolan?

Tretman je bezbolan, učinkovit i siguran. Najčešće se uspoređuje sa osjećajem dubinske tople masaže zbog čega je iznimno ugodan za klijenta.

Koje regije možemo tretirati Med Contour Multipower?

Regije koje se mogu tretirati su: trbuh, bedra, ruke, stražnjica, koljena i nadlaktice.

Koje rezultate postižemo tretmanom Med Contour Multipower?

Med Contour Multipower je neinvazivna alternativa nekiruškoj liposukciji s dugotrajnim rezultatima i djelotvornom učinku u uklanjanja lokaliziranih masnih naslaga i celulita, smanjenju obujma tijela, zatezanju i pomlađivanju kože i limfnoj drenaži. 
Prosječno smanjenje obujma je 2,5 cm nakon prvog tretmana, dok se za učinkovitiji rezultat preporučuje odraditi više tretmana kroz preporučeno razdoblje. Vrijeme održavanja rezultata tretmana ovisi o pridržavanju preporuka o adekvatnoj prehrani, tjelesnoj aktivnosti i životnom stilu klijenta. Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima pokazali i do 20 cm smanjenje obujma na ukupnom području tretiranih dijelova tijela.

Koliki je oporavak nakon tretmana?

Vrijeme za oporavak nije potrebno i nakon odrađenog tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.
 

Koliko tretmana je potrebno za vidljive rezultate?

Već nakon prvog tretmana moguće je vidjeti rezultate u smislu smanjenja obujma dok je za dugotraniji i bolji rezultat preporuka odraditi 6 tretmana.

Koliko često se preporuča izvođenje Med Contour tretmana?

Tretmani se provode svakih 7-10 dana. Preporuka je provesti ciklus od 6 tretmana kako bi se postigao mjerljiv učinak. Ovisno o veličini masnih nakupina i stadiju celulita, ciklus se može i ponoviti.
Preporuča se kombinirati s adekvatnom prehranom i primjerenom tjelesnom aktivnošću u svrhu bržeg postizanja i održavanja rezultata nakon tretmana.
 

Koje su nuspojave i rizici tretmana?

Med Contour posjeduje sve potrebne certifikate kao i FDA odobrenje. Budući da je tržište danas zasićeno raznim uređajima bez certifikata, a time se izlažete nastanku rizika prilikom korištenja istih preporučamo Vam da provjerite iste prilikom zakazivanja svog termina.
Tretman se ne preporučuje osobama s težim kroničnim bolestima organskog sustava, malignitetima i kožnim bolestima u zoni tretiranog područja. Ne preporuča se osobama s ugrađenim pacemaker, trudnicama i dojiljama, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida, antikoagulantne lijekove i lijekove sa sastojkom izotretinoina.
 

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com